Forsiden / Cateringmeny / Tapas / fingermat

_MG_3597

Fingermat / Tapas

 

Kokkens Tapas

425,-

 

Spansk tortilla/omelett, Marinerte oliven x2, Marinert småløk, Soltørket tomat, Bruchetta med serranoskinke og tomatpesto, Pastasalat med skinke/reker, Wrap med serrano/røkt laks, Marinerte reker, 3 sorter ost, Aioli, Olivenolje, Balsamico, Brød.
Varmmat: Albondigas (spanske kjøttboller) med tomatsalsa, Baconsurrede dadler, saltbakte poteter, Honning/chili-glaserte kyllingklubber, Tapaspølser.

Ekstra 35,- pr ekstra tillegg
Marinerte Blåskjell
Bakt Aubergine med youghurtdressing m/granateple
Marinert Asparges m/Ost & spekeskinke
Chilibakte Scampi
Gazpacho
Rekecoctail (Hot)
Tomatsalat med fennikel og rødløk
Desserter 
Creme Catalana (Kanel/appelsin)
Panna Cotta med multer og sitrontimian

Minimum 20 personer

 
 

Tapas nr. 1

395,-

 

Wrap med røkt laks, wrap med spekeskinke, pastasalat, rødløk og tomatsalat, biff og nuddelsalat, marinerte scampi, sweet chili-marinerte reker med parmasan, marinert jarlsberg, oliven, tzatzikidressing, spanske kjøttboller, focacciabrød, nøttebrød, smør, marinert kyllingfilet med stekt ris og urtelaks med provancepoteter.

Minimum 20 personer.

 
 

Tapas nr. 2

350,-

 

Kaldt:
Saltbakt potet med aioli, kjøttboller, marinert scampi, oliven, salsa, tzatziki, lefserull med røket laks og spekeskinke, marinert jarlsberg, tomatsalat, pastasalat, foccacia og smør.

Varmt:
Marinerte kyllingklubber, ris, spareribs og provancepotet.

Minimum 10 personer.

 
 

Tapastallerken

250,-

 

skagenrøre, wrap med fyll, marinert scampi, aioli, pølserelish, kjøttboller, tomat & rødløksalat, brie, spekeskinke, oliven, kyllingkarrisalat, foccacia

varmretter:

satayspyd og kyllingklubber

 inneholder: peanøtter

 

med varmmat

299-

Åpningstider

Mandag-Onsdag: 09.00 - 17.30
Torsdag-Fredag: 09.00-19.00
Lørdag: 10.00 - 16.30

Følg oss på 

Kontakt

Kokkens Mat AS
Barnakkv. 1A, 9406 Harstad
Tlf: 77 06 44 48
Mobil: 970 93 633
post@kokkensmat.no